Skip to main content

För studerande

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära din utbildning, Lärcentrum eller biblioteket och ändå ha havet och naturen alldeles inpå knuten. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden engagerad i studier – i nästa på havet, i skogen eller på filmstudion. I Härnösand finns ett varierat frilufts- och föreningsliv och ett rikt kulturliv.

En bra plats att bo

Härnösand är den lilla staden med det stora hjärtat. Här har du tillgång till varierande och inspirerande lärmiljöer där du kan utvecklas, möta nya människor, trivas och må bra. Arbetslivet erbjuder ett brett utbud av jobbmöjligheter och karriärvägarna är flera. Arbetsgivarna efterfrågar kompetens med olika utbildningsnivåer och förutsättningarna för ett utvecklande arbetsliv i kombination med en givande fritid ger stora möjligheter till en spännande framtid.

Image

Studielokaler

Lärcentrums lärmiljöer erbjuder flexibla, interaktiva och rumsliga möjligheter. Samtliga klass-, konferens-, och grupprum är utrustade med konferensutrustning så att du som student kan koppla upp dig mot dina föreläsningar. Här finns även studentköket ”Målet”, som är öppet för alla som studerar på Lärcentrum. På Lärcentrum finns även datorer med headset och webkamera för studenter att låna. Det finns även möjlighet att skriva ut, scanna och kopiera.

ch_default_blue

Resurser på Lärcentrum

Här finns resurser i form av utbildningskoordinator, verksamhetsutvecklare och strateg som tillsammans arbetar för att upprätthålla en god studerandeservice och utveckla Lärcentrum. Studie- och yrkesvägledare finns på plats för bokade tider på Lärcentrum för att svara på frågor kring framtida studier och yrkesliv.

Läs mer om Lärcentrum
bike