Skip to main content

För studerande

Lärcentrum

Ett lärcentrum är en mötesplats för studerande där du får tillgång till studielokaler, tentamensservice, olika typer av teknisk utrustning, studievägledning och biblioteksresurser.

Plugga i vår unika studiemiljö

Lärcentrum i Härnösand erbjuder i första hand riktade insatser mot dig som studerar på eftergymnasial nivå men alla studerande är välkomna att plugga i vår unika studiemiljö.

Här finns resurser i form av utbildningskoordinator, verksamhetsutvecklare och strateg som tillsammans ger dig som student en god service och utvecklar Lärcentrum. Studie- och yrkesvägledare finns på plats för bokade tider på Lärcentrum för att svara på frågor kring framtida studier och yrkesliv.

Allt du behöver

Lärcentrums lärmiljöer erbjuder flexibla, interaktiva och rumsliga möjligheter. Samtliga klass-, konferens-, och grupprum är utrustade med konferensutrustning så att du som student kan koppla upp dig mot dina föreläsningar. På Lärcentrum finns även datorer med headset och webkamera för studenter att låna. Det finns även möjlighet att skriva ut, scanna och kopiera.

För studerande

Här kan du bo nära din utbildning, Lärcentrum eller biblioteket och ändå ha havet och naturen alldeles inpå knuten. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort.