Skip to main content

För arbetsgivare

Utbildning som efterfrågas av arbetsmarknaden

Arbetsgivare och företag står i centrum och påverkar i allra högsta grad Campus utbildningsutbud. Genom dialog etablerar vi de utbildningar som företag och arbetsgivare har behov av. Som företagare är du alltid välkommen att kontakta oss. Ju mer vi vet, desto bättre kan vi vara ett stöd för tillväxt och utveckling i Härnösand och regionen.

 

hetaa

Hör av dig till oss

Det kan vara en idé om en utbildning som du ser ett behov av, att du har svårigheter att rekrytera personal inom ett visst område eller har andra tankar och funderingar kopplade till kompetensförsörjning. Det är av största vikt för oss på Campus och Lärcentrum som jobbar med etablering av utbildningar, att ha en nära kontakt med arbetslivet.

Kontakta oss
hjälmar

Uppdragsutbildning via Heta Utbildningar

Vi anordnar uppdragsutbildning via Heta Utbildningar som är en del av Campus. Vi skräddarsyr efter ditt företags behov. Här är några exempel på utbildningar som kan ges: Underhållsmanagement, Underhållslogistik, Underhållsteknik fördjupning, Systematiskt miljöarbete och kvalitetsledning, F-gas kategori I-II och V, Kurs inför att bli certifierad installatör enligt förnybartdirektivet.

Läs mer och kontakta Heta Utbildningar
Heta2